Home

 
 
 
 
Over Jacqueline Courbois

Courbois Personeel en Organisatie Advies is in 2006 opgericht door Jacqueline Courbois. Zij is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant, faculteit Rechtsgeleerdheid en is haar loopbaan gestart in de advocatuur als advocaat en procureur. Vervolgens is zij gedurende een lange periode bij een grote landelijke uitzendorganisatie als leidinggevende (van HBO-ers) werkzaam geweest in verschillende disciplines zoals operationeel management, HR, product consultancy, Sales en het projectmatig aannemen van werk. Sinds de start van Courbois Personeel en Organisatie is er een gerenommeerde klantenkring opgebouwd van bedrijven die structureel, projectmatig en incidenteel gebruik maken van HR diensten en adviezen.

Om het kennisniveau voortdurend uit te breiden en actueel te houden worden er regelmatig gerichte HR opleidingen en workshops gevolgd. Door een langdurig verblijf (8 jaar) in Frankrijk is Jacqueline Courbois Franstalig. Na een vierjarig verblijf in de Verenigde Staten is de beheersing van de Engelse taal zeer goed te noemen.
mr. J.S. Courbois [ Mon Plaisir 89 A-1 [ 4879 AM Etten Leur [ T 06 432 65 232
E jacqueline@cpoadvies.com [ W www.cpoadvies.com [ Algemene voorwaarden P&O [ Algemene voorwaarden W&S [ Privacyverklaring
LinkedIn     Skype Me™!
courbois, personeel, organisatie, advies